Fuck You nebo Forget You? Na Hip Hop Kemp míří CeeLo Green

Vydáno 05.05.2014 | autor: redakce

Hip Hop Kemp se pyšní velkým úlovkem. Publikum ve Festivalparku v Hradci Králové se může těšit na Ceelo Greena. Vystoupí tu hned na úvod festivalu, tedy 21. srpna.

Fuck You nebo Forget You? Na Hip Hop Kemp míří CeeLo Green Fuck You nebo Forget You? Na Hip Hop Kemp míří CeeLo Green


CeeLo Green  Photography by MeenoCeeLo Green


Zpěvák, rapper, producent, herec a také majitel pěti cen Grammy je jako člen party Dungeon Family (Goodie Mob, OutKast, Organized Noize, TLC) na scéně od poloviny devadesátých let. Vydal čtyři úspěšná sólo alba, dvě alba projektu Gnarls Barkley a čtyři desky se svojí rapovou kapelou Goodie Mob.

Mezi nejznámější pecky CeeLo Greena patří singl Crazy zmíněného projektu Gnarls Barkley s producentem jménem Danger Mouse, jenž časopis Rolling Stone označil za singl dekády nebo megahit Fuck You, v rádiové verzi známý jako Forget You.


Festival Hip Hop Kemp, na nějž každoročně míří přes 20 tisíc fanoušků, se uskuteční od 21.-23. srpna. Pořadatelé už dříve ohlásili jména jako Onyx, Dilated Peoples, Bizarre Ride 2 The Pharcyde, Barrel Brothers, Kontrafakt, Prago Union & Champion sound nebo PSH. Vstupenky jsou do konce června k dispozici za 1300 Kč, poté cena poroste.

TZ, ape, foto: Meeno

 


 

CeeLo Green Photography by Meeno TOP

zavřít