Rio de Riviera letos čtyřikrát větší

Vydáno 20.03.2007 | autor: redakce

Brněnský festival Rio de Riviera (např. Fun Lovin' Criminals) se rozroste. 5 pódií, 60 kapel a DJs, grafitti, u-rampa, 12 barů.. V sobotu 19.5. se rozhodně nudit nebudete. Máme aktuální info a mapu areálu.

Rio de Riviera letos čtyřikrát větší Rio de Riviera letos čtyřikrát větší

Druhý ročník nového festivalu Rio De Riviera se bude opět konat na brněnské Rivieře a to v sobotu 19.5.2007. Organizátoři ambiciózní akce – Applaus Music Production a Mersey Agency – plánují využít celý areál Riviery s kapacitou až 18.000 lidí a přivézt celou řadu zajímavých jmen.

Velkou ozdobou festivalu bude vystoupení americké funkové formace Fun Lovin´ Criminals či flexibilního DJe Vadima. Hlavní scéna bude koncipována tak, že obří stage bude postavena od vodního kanálu směrem na jih, v areálu vyrostou další dvě velká podia (hip hop a taneční stage). Doplňkem bude Red Bull Music Academy Dnb Stage. Celkově se představí na 5 pódiích přes 60 skupin a DJs z celého světa.



Součástí festivalu bude celá řada doprovodných aktivit jako taneční vystoupení capoiera, bungee jumping, u rampa, graffiti wall, kadeřnická show či beach volejbal.

Festival Rio De Riviera směřuje mezi absolutní českou festivalovou špičku a v budoucnu by měl konkurovat takovým akcím jako je Sziget v Maďarsku či slovenská Pohoda. Hlavním poznávacími znaky obří akce budou moderní dramaturgie mapující aktuální hudební směry a vysoká kvalita technického, vizuálního a organizačního provedení akce.

Pozor, do konce března platí velmi výhodné podmínky předprodeje vstupenek! Více na WEBU FESTIVALU.

Areál letošního ročníku bude mít následující podobu:



Samozřejmě se na Rivieře potkáte i s prodejním místem REPORTU. Další info budeme průběžně zveřejňovat na těchto stránkách i v časopise. Stay tuned.
Těšíme se na viděnou v květnu!

www.rioderiviera.cz


zavřít