Papa Roach: nové album na podzim, v srpnu naživo v Praze

Vydáno 13.05.2014 | autor: redakce

Počtvrté za posledních pět letech dorazí do Česka Papa Roach. Po loňském festivalovém vystoupení na Rock for People se čtveřice vrátí opět do klubu: vystoupí 19. srpna od 20 hodin v pražském Lucerna Music Baru.

Papa Roach: nové album na podzim, v srpnu naživo v Praze Papa Roach: nové album na podzim, v srpnu naživo v Praze


PAPA ROACH FEST PIC 2014 resizePapa Roach


Počet vystoupení Papa Roach se právě oznámeným koncertem rozšíří na pět: Roxy (2009), Sázavafest (2010), Lucerna Music Bar (2011), Rock for People (2013), Lucerna Music Bar (2014). V srpnu by vedle největších hitů mohla zaznít i ochutnávka z chystané desky, jež právě vzniká ve studiu s producentem Kevinem Churko (Ozzy Osbourne, In This Moment, Five Finger Death Punch). Zatím nepojmenovaná novinka by se podle kapely měla objevit na podzim.


Papa Roach existují přes dvacet let a na svědomí mají sedm studiových nahrávek. Tou poslední je dva roky stará Connection, o níž Tomáš Rumler v recenzi na iReportu napsal: "Ačkoli na deset let starý vrchol Lovehatetragedy nedosahuje, i tak je The Connection dobré album. Zároveň se sluší přiznat Papa Roach k dobru, že i lehký nadprůměr v jejich podání představuje laťku, kterou řada jiných skupin nepřeskočí ani ve své nejlepší formě."

Vstupenky jsou k dispozici od 720 Kč v tradičních předprodejních sítích. Na místě v den koncertu budou stát 900 Kč.

TZ, ape

zavřít