Ethan Kath, polovina dua Crystal Castles, míří do Prahy se svým DJ setem

Vydáno 14.05.2014 | autor: redakce

Berlínská agentura ODXT společně s Bounce! Bounce!/Cathedral of Noize a klubem Chapeau Rouge přiváží do Prahy uplně poprvé ústřední postavu Crystal Castles Ethana Katha s jeho DJ setem.

Ethan Kath, polovina dua Crystal Castles, míří do Prahy se svým DJ setem Ethan Kath, polovina dua Crystal Castles, míří do Prahy se svým DJ setem


Ethan Kath Popped Music FestivalEthan Kath


Crystal Castles netřeba nijak zdlouhavě představovat. I v Čechách poměrně populární elektronická kapela z Kanady, frontmanovaná excentrickou a divokou Alicí Glass, se poprvé ukázala vyprodanému Lucerna Music Baru v listopadu roku 2010. Epileptické stroboskopy, typicky divoká a zároveň chladně odtažitá show - vše dle očekávání přijato freneticky.

Crystal Castles Vrátili se ještě jednou na festival Rock for People o dva roky později jako jeden z headlinerů. Momentálně mají koncertní pauzu, což je také důvod, proč si Ethan Kath odskočil z Los Angeles do Evropy na pár exkluzivních DJ setů. Nečekejte rozhodně nic uhlazeného a líbivého, tohle bude narkoleptický cyberpunk.


Ethana doprovodí 15. května v Praze (Chapeau Rouge) pár rezidentů ODXT v čele s Deanem Rosenzweigem (ex IAMX) jako DJs a 16. května v Brně (Fléda) navíc ještě živě kapela Autist, kde bubnuje současný koncertní bubeník Crystal Castles Christopher Chartrand, dále Kay (Cathedral of Noize/Bounce! Bounce!), Them Darned Teenagers a Smile Forever DJs.

TZ, ape

zavřít