Wanastowi Vjecy vyjíždí na turné

Vydáno 20.03.2007 | autor: redakce

Loňské album Torpédo se Robert Kodym a P.B.CH. rozhodli podpořit největším koncertním turné ve své historii, jehož vrcholem bude koncert v pražské Sazka Aréně.

Wanastowi Vjecy vyjíždí na turné Wanastowi Vjecy vyjíždí na turné

Po šestileté odmlce připravila dvojice Robert Kodym a P.B.CH. novinku v podobě třinácti písní a jednoho bonusu. Materiál na album vznikal zhruba rok a finální podobu dostal během srpna a září ve studiu Sono. Přípravy Torpéda začaly již v listopadu 2005 a celkem vzniklo kolem čtyřiceti písní. Do finální fáze jich kapela dotáhla pětadvacet a na desku nakonec zařadila třináct a jeden veliký bonbón; mimo jiné je zde i Kodymova milovaná skladbu Pal vocuď! z repertoáru skupiny Hudby Praha.



Na novém albu se opět rozezní řada exotických nástrojů, Robert Kodym se ve studiu obklopil vedle elektrických a akustických kytar třeba banjem, apalačským dulcimerem, niněrou, mandolínou, skleničkami a řadou dalších nástrojů.
Letos začne i obří turné TORPÉDO 2007. A jak slibuje Robert Kodym: „Budeme k vidění v těch největších prostorech, které jsou v této zemi k mání ! Takže teď už je všechno v rukou Božích.“

Wanastowi Vjecy: 4. června, Sazka Arena, Praha.

www.wanastowivjecy.cz
zavřít