Praha je happy, přijede Pharrell Williams

Vydáno 20.05.2014 | autor: Daniel Maršalík

Dlouhodobě jeden z nejlepších hudebních producentů a v posledních letech i velmi úspěšný zpěvák Pharrell Williams, mimo jiné hlas Daft Punk, bude konečně koncertovat v Praze. Jeho česká premiéra proběhne 17. září 2014 v pražské O2 aréně.

Praha je happy, přijede Pharrell Williams Praha je happy, přijede Pharrell Williams

pharrell-williams-


"Vstupenky budou v prodeji od 23. května od devíti od rána v předprodejní síti Ticketportal. Stát budou od 990 do 1590 korun,"
potvrdil konání koncertu Petr Novák z pořádající agentury Live Nation. Pharrell Williams je důležitou osobností globálního popu už léta.

Coby člen producentského dua The Neptunes stvořil moderní a inovativní sound pro řadu soulových, hiphopových a r'n'b nahrávek. The Neptunes skládali a produkovali pro Britney Spears, Gwen Stefani, Madonnu a velkou řadu dalších. Respektovaná je též jeho tvorba v rámci projektu N*E*R*D, a také ta sólová z desek In My Mind a G I R L. A samozřejmě nesmíme zapomenout na loňský veleúspěšný comeback Daft Punk - album Random Access Memories v čele se šlágrem Get Lucky, kde dominuje právě Pharrellův hlas.

 



Na aktuálním albu G I R L je Pharrell popovější a funkově veselejší, než-li tomu bylo dřív.  Nejvýraznější písní je singl Happy, jedna z nejfrektovanějších skladeb letošních rádiových airplayů, která si mj. vysloužila nominaci na Oscara.


TZ, dm

zavřít