Orion a Notes from Prague podpoří dětský domov v Keni

Vydáno 05.06.2014 | autor: redakce

První červnovou sobotu, 7. 6. od patnácti hodin, se v Tiskárně na Vzduchu v pražském parku Stromovka uskuteční charitativní koncert Jdeme naproti na podporu dětského domova v Keni. Své DJské umění předvede jedna z nejvýraznějších tváří tuzemské rapové scény Orion, vystoupí i kapela Notes from Prague.

Orion a Notes from Prague podpoří dětský domov v Keni Orion a Notes from Prague podpoří dětský domov v Keni


orion FBOrion


Svým vystoupením podpoří nevládní neziskovou organizaci Malaika i africký rapper Henry D, irský rockový zpěvák Travis O´Neill, keňský reggae zpěvák Fireson Bantu spolu s českým raggae MC  Mic-Key Dreadalist, DJ radia SPIN Aleš Matoušek a africké rytmy navodí bubeníci ze skupiny Blabuburo.

Můžete se na vlastní oči podívat, jak vzniká dílo umělkyně AdelheidKy, která přijde s čistým plátnem a přímo na místě na něj improvizovaně namaluje tématický obraz. Organizátoři dále představí africkou kuchyni.

Nevládní nezisková organizace Malaika chce zlepšit životní podmínky dětí v jednom ze sirotčinců v keňském Nairobi. Zakladatelka Gabriela Truncová žila několik měsíců v tamním slumu a pracovala jako dobrovolník ve zmíněném sirotčinci Good samaritan children's home. Z výtěžku této charitativní akce chce koupit 65 dětem půdu, která jim zajistí trvalý přísun potravin, vzdělání a bezpečí. {vypnoutlink:Travis}

TZ, ape

zavřít