The Killers na Rock for People

Vydáno 23.03.2007 | autor: redakce

Festival Rock for People s potěšením oznamuje, že k již dříve zveřejněným headlinerům Basement Jaxx a The Hives přibylo třetí a nejvýznamnější jméno: The Killers.

The Killers na Rock for People The Killers na Rock for People

The Killers pocházejí z Las Vegas (USA) a od svého založení vystupují v sestavě Brandon Flowers (zpěv, klávesy), Dave Keuning (kytara, zpěv), Mark Stoermer (baskytara, zpěv) a Ronnie Vannucci Jr. (bicí, perkuse). Jejich debutového alba Hot Fuss z června 2004 se prodalo více než 5 milionů kusů. Před několika měsíci, v říjnu 2006, vydali na značce Universal druhé album Sam‘s Town, kterým jen potvrdili svoji prominentní pozici v současném rockovém světě.



Jejich příslušnost do skutečně první rockové ligy jasně dokazují jak jejich koncertní vytížení, tak i významná postavení, která zaujímají na programech hudebních festivalů po celém světě. V dubnu a květnu letošního roku jedou The Killers turné v arénách po USA, v červnu se kapela přesouvá do Evropy a bude headlinovat největší evropské festivaly včetně anglického Glastonbury (24.-26.6.), belgického Rock Werchteru (30.6.), dánského Roskilde (5.7.), skotského T in the Park (7.7.) a anglického V Festivalu (18.-19.8.).

Rock For People
se uskuteční ve dnech 4. - 6. července v novém areálu v Hradci Králové.

www.thekillers.co.uk
www.myspace.com/thekillers
zavřít