Sziget přitvrzuje: na festival míří Korn i NOFX

Vydáno 26.06.2014 | autor: redakce

Do hvězdami přeplněného line-upu Sziget festivalu přibyli další headlineři - Korn a NOFX, kteří uzavírají seznam interpretů hlavního pódia. Festival se uskuteční od 11. do 18. srpna v Budapešti.

Sziget přitvrzuje: na festival míří Korn i NOFX Sziget přitvrzuje: na festival míří Korn i NOFX


korn2013 01 nKorn


Ostrov svobody v centru Budapešti se opět těší na nu-metalové hrdiny Korn, kteří zaútočí na hlavní pódium v pátek 15. srpna. Grammy ověnčená kapela s 35 milióny prodaných nosičů přiveze na Sziget své největší hity i novinky ze svého posledního alba The Paradigm Shift.

Dalším přírůstkem v programu jsou NOFX. Punk-rocková kapela z Los Angeles má na kontě 12 alb a více než 6 miliónů prodaných desek, čímž se stala jednou z nejúspěšnějších nezávislých kapel všech dob. Zvuk NOFX je rozmanitý, využívá prvky punk rocku, skate punku, melodického hardcore, ska punku a dalších žánrů.

Festival zpestří svými koncerty také mladá americká rapperka a zpěvačka Angel Haze a berlínská kapela The BossHoss, která zahraje nejznámější popové, rockové a hip-hopové skladby v kovbojském stylu a country a western rytmu. Na Szigetu tak díky nim zazní ve dvou různých verzích skladba Hey Ya! (Outkast) nebo notoricky známý hit Hot In Here (Nelly).

Z dříve ohlášených jmen se mohou fanoušci těšit na vystoupení takových hvězd jakými jsou např. Queens of the Stone Age, Imagine Dragons, Lily Allen, Manic Street Preachers, Deadmau5, The Prodigy, Macklemore & Ryan Lewis, Blink 182, Placebo, Calvin Harris, Skrillex, Klaxons, Darkside, Outkast, Tom Odell, Kelis a mnoho dalších. Vstupenky na festival jsou v prodeji v síti Ticketpro a na webu festivalu.

TZ, ape

zavřít