30 Seconds To Mars v Praze představí dokument ze svého soukromí

Vydáno 27.06.2014 | autor: redakce

30 Seconds To Mars už 30. června vystoupí v pražské Tipsport Areně. Ještě předtím v hlavním městě osobně uvedou svůj dokument Artifact. Projekce se uskuteční den před vystoupením, v neděli ve 13 hodin v kině Atlas.

30 Seconds To Mars v Praze představí dokument ze svého soukromí 30 Seconds To Mars v Praze představí dokument ze svého soukromí


30 STM foto 2013 color30 Seconds To Mars


Mnoha cenami ověnčený dokument Artifact, který vznikl v režii Jareda Leta pod pseudonymem Bartholomew Cubbins, přináší otevřenou výpověď skupiny o jejím soudním boji s hudebním vydavatelstvím Virgin/EMI, které kapelu před pár lety žalovalo o 30 miliónů dolarů za nedodržení smluvních podmínek. Zpěvák a oscarový herec Jared Leto (Requiem for a Dream, Dallas Buyers Club) ve snímku odhaluje život svůj a svých spoluhráčů v měsících největšího tlaku a stresu, kterému kdy ve své umělecké kariéře čelili a během kterého navíc vznikalo album This Is War.

Dokument byl premiérově udveden v roce 2012 na vybraných filmových festivalech, kde okamžitě posbíral několik cen odborné kritiky i diváků. Široká veřejnost s ním byla seznámena až v závěru loňského roku a Jared Leto jej nyní u příležitosti turné Love, Lust, Faith and Dreams osobně uvádí ve vybraných koncertních městech.


Vstupenky na promítání jsou k zakoupení na těchto webových stránkách. K dispozici jsou jak standardní tak VIP vstupenky, které zahrnují i možnost vstupu na následnou diskuzi o dokumentu s jeho autorem Jaredem Leto.

Pražský koncert se uskuteční v Tipsport Areně v pondělí 30.června. Večer zahájí indie-popová skupina Lake Malawi, kterou Thirty Seconds To Mars vybrali z desítky finalistů konkursu. Vstupenky na koncert Thirty Seconds To Mars jsou v prodeji v síti od 990 Kč.

TZ, ape

zavřít