Vyhrajte kytaru od Kabátu a koukněte do zákulisí jejich koncertu

Vydáno 15.07.2014 | autor: redakce

Přesně dva měsíce před akcí Po čertech velkej koncert II v Praze na Vypichu připravil Kabát pro své fanoušky soutěž. Ve hře je exkluzivní kytara Jolana Tornado - model Kabát Vypich 2014.

Vyhrajte kytaru od Kabátu a koukněte do zákulisí jejich koncertu Vyhrajte kytaru od Kabátu a koukněte do zákulisí jejich koncertu


kabat kytara 02Kytara ze speciální edice Jolana Tornádo - model Kabát Vypich 2014


Nástroje jsou nejen podepsáné, ale mají i vlastní výrobní čísla 1/10 až 10/10. Povrch tvoří bílý lak a jsou osazeny zlatou mechanikou. Dva z těchto exemplářů půjdou do světa - jeden kus se vydraží pro dobročinné účely, a jeden kus může v soutěži vyhrát kdokoliv z fanoušků.

Podmínkou soutěže je poslat dle přiloženého video-návodu (viz níže) nejúžasnější foto z nejzajímavějšího místa a mít u sebe na fotografii platnou vstupenku na zářijový koncert na Vypichu. "Nejde o nejzajímavější místo z hlediska polohy, ale třeba jen o originální nápad," upřesňuje kapela.


Autor vítězné fotografie tuto kytaru dostane přímo na Vypichu 13. září a ještě se bude moci podívat na poslední zvukovou zkoušku a do zázemí koncertu. Email, na nějž je možné posílat fotografické výtvory, je: soutez-jolana@kabat.cz.


TZ, ape

zavřít