Blink-182 pracují na novém materiálu. Zazní novinky i v Česku?

Vydáno 26.07.2014 | autor: redakce

Kytarista Blink-182 Tom DeLonge zveřejnil na Instagramu fotografii s popiskem, který prozrazuje, že kapela započala práce na novém albu. Termín vydání ani název zatím není známé.

Blink-182 pracují na novém materiálu. Zazní novinky i v Česku? Blink-182 pracují na novém materiálu. Zazní novinky i v Česku?


blink-183-photo-bandBlink-182


Kapela momentálně pilně zkouší na srpnové koncerty, mezi nimiž je vedle maďarského Szigetu, rakouské Frequency nebo proslulé londýnské Brixton Academy také termín v Česku.


Premiérový koncert pop-punkové modly se uskuteční 15. srpna v pražské TipSport Areně. Mimo to bude trio společně s Arctic Monkeys, Queens Of The Stone Age nebo Paramore headlinovat britským festivalům v Readingu a Leedsu.

Zatím posledním, v pořadí šestým zářezem na pažbě je nahrávka Neighborhoods, kterou Tom DeLonge, Mark Hoppus a Travis Barker vypustili v roce 2011. Za vrchol více než dvacetileté historie Blink-182 se označuje období mezi léty 1998 až 2001, kdy se na trhu objevila ceněná alba Enema of the State a Take Off Your Pants and Jacket, obě s prodeji kolem 15 miliónů kusů.


ape, NME.com

 


blink-183-photo-band TOP

zavřít