Ostrava v plamenech: na první ročník festivalu míří W.A.S.P. a Sonata Arctica

Vydáno 31.07.2014 | autor: redakce

V ostravské Dolní oblasti Vítkovice se 2. srpna chystá první ročník akce Ostrava v plamenech. Hlavními tahouny budou američtí W.A.S.P., kteří v Ostravě zahrají u příležitosti 30. výročí vydání jejich albové prvotiny Winged Assassin.

Ostrava v plamenech: na první ročník festivalu míří W.A.S.P. a Sonata Arctica Ostrava v plamenech: na první ročník festivalu míří W.A.S.P. a Sonata Arctica

 

W.A.S.P. Group1 2012W.A.S.P.


Zmíněná nahrávka obsahuje hity jako I Wanna Be Somebody, L.O.V.E. Machine nebo Sleeping in the Fire. Mimo to mohou fanoušci očekávat průřez největšími hity celé jejich kariéry. Den před Ostravou v plamenech vystoupí W.A.S.P. po boku Avantasia, Motörhead nebo Megadeth na dlouho vyprodaném festivalu v německém Wäckenu a po Ostravě se objeví jen na čtyřech dalších festivalech.


Line-up dále láká na finskou sestavu Soanta Arctica, která přijede představit své letošní album Pariah's Child. Českou scénu budou zastupovat kapely Dymytry, Doga, Kreyson, Citron a Legendy se vrací.

"Očekáváme navštěvu vyšší než 4000 lidí, což je v současné konkurenci již zavedených rockových festivalů velmi dobrý výsledek," sdělili pořadatelé. Brány Ostravy v plamenech se otevřou ve 12 hodin. Vstupenky jsou do 1. srpna v prodeji za 890 Kč, na místě budou o stokorunu dražší.

TZ, ape

zavřít