Popová diva Lisa Stansfield zazpívá poprvé i v Česku

Vydáno 07.08.2014 | autor: Daniel Maršalík

Anglická zpěvačka, ale také herečka Lisa Stansfield letos po desetileté odmlce vydala novou desku. Jmenuje se Seven a díky ní vůbec poprvé zamíří do Česka. První listopadový den se uskuteční koncert Lisy Stansfield ve Velkém sále pražské Lucerny.

Popová diva Lisa Stansfield zazpívá poprvé i v Česku Popová diva Lisa Stansfield zazpívá poprvé i v Česku

lisa stansfield 712Lisa Stansfield


Jak písně ze sedmé řadové desky, tak některé ze známých hitů All Around the World, All Woman, This Is the Right Time, Change nebo Never, Never Gona Give You Up zazní už prvního listopadu v Lucerna v Praze, kde se odehraje koncertní premiéra soulové divy Lisy Stansfield.

Zpěvačka několikrát dobyla vrchol americké i britské singlové hitparády. V roce 1993 zazářila po boku George Michaela a The Queen na stadionu Wembley na koncertě věnovanému památce Freddieho Mercuryho. Její skladba Someday (I'm Coming Back) se objevila na úspěšném soundtracku k filmu Osobní strážce. Kromě zpěvu si Lisa několikrát vyzkoušela i roli herečky.

Trojnásobná držitelka Brit Awards letos vydala album Seven, které sklízí úspěch u kritiky. Zatím se vyšplhalo na třináctou příčku prodejnosti ve Velké Británii a v radiích zní svěží popové hity Can't Dance a Carry On.

Lístky na listopadový koncert v České republice lze zakoupit v rozmezí 950 až 1790 Kč.

dm

zavřít