The Subways: nové album a dva koncerty v Česku

Vydáno 19.09.2014 | autor: redakce

Není roku, kdy by se v Česku neukázali The Subways. Vyjímkou nebude ani ten příští. Trojice u nás vystoupí hned dvakrát: 7. března 2015 v brněnská Flédě a o den později v pražském Lucerna Music Baru. Další koncert trojice přidá na Slovensku.

The Subways: nové album a dva koncerty v Česku The Subways: nové album a dva koncerty v Česku


the subways carodejales2014Charlotte Cooper (The Subways) na Čarodějálesu v Brně


Svoje neotřesitelné postavení dokazuje parta kolem zpěváka a kytaristy Billyho Lunna téměř každoročně na domácích festivalech i klubových koncertech. Naposledy se The Subways předvedli koncem letošního srpna na festivalu Rock for Churchill, rok předtím na Mighty Sounds a brněnském Čarodějálesu. Příští rok se do Česka vrátí i s novou deskou.


Trio vtrhlo na hudební scénu v roce 2005 albem Young for Eternity, když bylo členům v průměru 16 let. Druhé album All Or Nothing kapela nahrála se slavným producentem Butch Vigem, zatím poslední deska Money and Celebrity vyšla před třemi lety. V současnosti mají The Subways hotovový materiál na čtvrtou, zatím nepojmenovanou nahrávku. Vůbec poprvé album kapely produkoval a sám zpěvák Billy Lunn. Nové skladby jistě zazní i v Praze, Brně a Bratislavě.

Vstupenky budou v dispozici od 24. září v běžných předprodejních sítích od 540 Kč. {vypnoutlink:Pražský výběr,Wanastowi Vjecy}

6.3. Bratislava - MMC
7.3. Brno - Fléda
8.3. Praha - Lucerna Music Bar


TZ, ape, foto: Romana Šlapáková Rainer Keuenhof

zavřít