Roxy oslaví narozeniny i s dance-punkovými Liars

Vydáno 26.09.2014 | autor: redakce

Pražská Roxy chystá koncem října tradiční oslavu narozenin, letos už dvaadvacátých. Jedním z gratulantů bude americká dance-punková sestava Liars. Do Prahy dorazí druhý den narozeninového týdne, tedy 21. října.

Roxy oslaví narozeniny i s dance-punkovými Liars Roxy oslaví narozeniny i s dance-punkovými Liars


liars promoLiars


Garage-rock jak z doby kamenné, drsný art-punk, elektronika a těžký zvuk bicích, to vše jsou Liars. Do Prahy přijedou se svým posledním albem Mess vydaným v březnu tohoto roku. V albu už kytary definitivně nahradily syntetizátory a elektronické beaty.

Liars fungují od roku 2001, kdy vydali debutové album They Threw Us All in a Trench and Stuck A Monument on Top. S producentem Stevem Revittem ho natočili za méně než dva dny. Zrodilo se dílo nejen s dlouhým názvem, ale taky vyjadřující jejich ostře řezaný, jízlivý punk s moderními syntetizátory a zvuky bicích. Později se původní sestava rozdělila a v kapele zůstala trojice Angus Andrew, Aaron Hemphill a Julian Gross.


Akce začíná v 19.00. Předskakovat bude mladý američan Torn Hawk, který nechá prostoupit klub svou rozmlženou instrumentální hudbou. Vstupenky jsou k dispozici za 520 Kč (+ poplatky), v NoD za zvýhodněnou cenu 530 Kč bez dalších poplatků.

TZ, ape

zavřít