Chinaski mají desku od producenta Manic Street Preachers. Pokřtí ji koncem října

Vydáno 25.09.2014 | autor: redakce

Chinaski letos pokořili hned několik met. V únoru si zahráli v největší domácí hale. V polovině září pak vyrazili do studia Rockfield ve Walesu, kde natočili nové album. Výsledek práce pokřtí 24. října v pražském Hard Rock Café.

Chinaski mají desku od producenta Manic Street Preachers. Pokřtí ji koncem října Chinaski mají desku od producenta Manic Street Preachers. Pokřtí ji koncem října


chinaski rockfieldMichal Malatný nMichal Malátný ve studiu Rockfield


Ve studiu Rockfield, které dalo název i chystanému, v pořadí devátému albu Chinaski, v minulosti nahráli Queen slavnou Bohemian Rhapsody, Coldplay napsali a natočili skladbu Yellow a svůj otisk zanechali např. Oasis, Robert Plant nebo Iggy Pop. Velká jména stojí i za producentem nahrávky Gregem Haverem. Ten v minulosti spolupracoval s umělci jako Manic Street Preachers, Melanie C nebo Bullet for My Valentine.


"Loni na podzim ve chvíli, kdy to vypadalo, že Chinaski možná už jednou provždy zmizí v historii, jsme v rámci cédéčka Best of natočili dvě nové písně - Stížnost a Hlavolam. Ty písničky jsme shodou šťastných náhod natočili s Gregem Haverem. Odpálilo nám to takovou sezónu, jakou jsme ještě nezažili. Trvalo nám pak dlouhou dobu, než jsme ho ukecali, aby s námi udělal celou desku. Ale nakonec jsme ho ukecali," popisuje zpěvák Chinaski Michal Malátný.

Album Rockfield je již nyní možné objednat v předprodeji na webu kapely a fanoušci si mohou zakoupit speciální balíček i se vstupenkou na křest 24. října.

TZ, ape

chinaski rockfieldObal alba Rockfield

zavřít