Lucerna hlásí vyprodáno. DJ Wich a jeho crew přidávají další termín

Vydáno 27.09.2014 | autor: redakce

Koncem srpna oznámili DJ Wich a kapela Champion Sound odvážný plán v podobě plánovaného koncertu ve Velkém sále pražské Lucerny. Po čtyřech týdnech je vyprodáno a hiphopová crew přidává další termín o den dříve, tedy 29. října.

Lucerna hlásí vyprodáno. DJ Wich a jeho crew přidávají další termín Lucerna hlásí vyprodáno. DJ Wich a jeho crew přidávají další termín


dj wich 1DJ Wich


Rytmus, Majk Spirit, Vladimir 518, Ego, Orion, Indy, Dara Rolins, Paulie Garand, La4, Boy Wonder, Martin Svátek, PIO Squad, Vec, Zverina, Elpe, Supa, Delik, Rasco, Refew. To je aktuální seznam potvrzených umělců na nově přidaný termín. Několik jmen je tu oproti původnímu termínu navíc, naopak chybí Separ.

"Bylo to velký a bylo to rychlý. Byla to velká výzva, lajsnout si koncert ve Velkém sále Lucerna. Ne, že ne. Ne že by se to už někomu nepovedlo. Ono totiž asi není úplně náhoda nebo nedopatření, že to dosud nikdo z hiphopových ikon ani nezkusil. Byl to skok do neznámých vod. Ale teď už je jasné, že když se s tím neserete a skočíte tam poctivej kufr, můžete taky poslat velice solidní vlnu."


DJ Wich a spol. slibují pro oba dny i popůlnoční afterparty v Lucerna Music Baru. Vstupenky jsou k dispozici od 290 Kč.

TZ, ape

zavřít