Punková kapela Hanba křtí debut Silou Kovadliny

Vydáno 02.10.2014 | autor: Ondřej Bambas

V pátek 3. října pokřtí na strahovské Sedmičce svou desku Silou Kovadliny pražská punková skupina Hanba. Zároveň půjde o jeden z jejich posledních koncertů v tomto roce.

Punková kapela Hanba křtí debut Silou Kovadliny Punková kapela Hanba křtí debut Silou Kovadliny

hanba promo 34Hanba


Možná jste zaznamenali v poslední půlroce jméno Hanba. Díky velké šeptandě se o této pražské partičce dozvídají i lidé mimo subkulturu punkerů, kteří poslouchají domovské formace členů Pipes And Pints, Lahar a Repelent SS. První demo se objevilo už v létě loňského roku, čtyři písně vydala skupina nakonec i na kazetě. Větší rozruch si ale Banán, Tomáš, Vinca a Vorel vydobyli letos na jaře, kdy vyšel singl Mělký hrob a kapela odehrála koncert na pražské Náplavce, kam ji přišel podpořit osobně i Vladimír 518.


Silou Kovadliny vyšlo v polovině září jak digitálně, kdy si může posluchač sám určit cenu, tak fyzicky na CD, a na křtu bude k dostání poprvé i LP. Výtěžek z prodeje podpoří iniciativu Anarchist Black Cross.

Křest proběhne v Klubu 007 Strahov 3. října za podpory skupin Flowers For Whores a The Tidal Sleep. Pražskou akci doplní plzeňský koncert 8. října v Divadle Pod Lampou a teplický, 27. října v Clubu Božák.

text: Ondřej Bambas, foto: FB profil kapely

zavřít