Portless v Roxy: v setlistu mají Limp Bizkit i hity Support Lesbiens

Vydáno 30.11.2014 | autor: redakce

Portless 2. prosince v pražské Roxy zakončí své podzimní tour pro Unicef. Slibují delší set a písně, které jsme v jejich podání ještě neslyšeli. Předskokany budou Lola běží a rapper Henry D.

Portless v Roxy: v setlistu mají Limp Bizkit i hity Support Lesbiens Portless v Roxy: v setlistu mají Limp Bizkit i hity Support Lesbiens


portless2 websizePortless


V čem bude pražský koncert jiný než letní štace? "Tak za prvé je smutné po hodině končit, když cítíte, že lidé by se bavili dál... takže délkou koncertu zaprvé. Za druhé bude programově ještě bohatší. Ti, kteří nás v létě viděli si jistě všimli, že jsme zařadili do programu i věci převzaté - Take a Look Around od Limp Bizkit," prozrazuje zpěvák Kryštof Michal.

Vedle Kryštofa tvoří Portless další bývalí členové Support Lesbiens - kytarista René Rypar, baskytarista Jan Daliba a bubeník Zbyněk Raušer. Portless již od začátku spolupracují s nadací Unicef, pro kterou napsali i píseň Run Away. Klip k této je součástí právě probíhající kampaně k 25. výročí podepsání Úmluvy o právech dítěte. "Pro nás je to jisté poslání a chci, aby se lidé pomoci nás a našich koncertů dozvěděli, že můžou pomoci" říká basista Honza Daliba.


V Roxy zazní nové písně, ale i ty staré, které fanoušci znají z dob, kdy členové kapely vystupovali v Support Lesbiens: Sweet Little Something, Bet My Soul, Cliche, ale v nových úpravách.

Jako host vystoupí kapela Lola běží, jež představí nové album, a rapper Henry D. Vstupenky jsou k dispozici v běžných předprodejních sítítch od 150 Kč.

TZ, ape

 

zavřít