Do Česka míří zásilka raggamuffinů. Selah Sue je přiveze v prosinci

Vydáno 06.10.2014 | autor: redakce

České publikum o svých kvalitách poprvé přesvědčila na festivalu Rock for People před dvěma lety, o půl roku později už dokázala vyprodat klub Roxy. Na místo činu se Selah Sue vrátí 7. prosince. Hity jako This World nebo Raggamuffin nebudou chybět.

Do Česka míří zásilka raggamuffinů. Selah Sue je přiveze v prosinci Do Česka míří zásilka raggamuffinů. Selah Sue je přiveze v prosinci


selahsue-120Selah Sue na koncertě v Roxy (2012)


Předskakovala Princovi, má duet s Cee-Lo Greenem, uhranula Stevie Wondera. To je mladá belgická zpěvačka Selah Sue, které se nebojí plout mezi žánry: její skladby jsou koktejlem soulu, funku, jazzu a reggae.


Pětadvacetiletá Selah, vlastním jménem Sanne Putseys, se narodila v malém belgickém městě a o kariéře zpěvačky jako malá ani neuvažovala. Teprve na střední škole, ovlivněná Lauryn Hill a Bobem Marleym, začala zpívat v malých klubech a podomácku nahrávat svoje první písničky, které potom sdílela na sociální síti Myspace, kde její tvorbu objevili i producenti. Její tři roky staré debutové album zatím zůstává v diskografii osamoceno.

Vstupenky na prosincový koncert budou k dispozici od 690 Kč. {vypnoutlink:Sue}


TZ, ape, foto: Jan Zeman

zavřít