Depeche Mode chystají živák z Berlína. Natáčeli i v nevěstinci

Vydáno 10.10.2014 | autor: redakce

Jedním z měst, kam Depeche Mode přivezli nové skladby z posledního alba Delta Machine, byl v loňském roce Berlín. V polovině listopadu se více než 2 hodiny materiálu objeví na CD a DVD.

Depeche Mode chystají živák z Berlína. Natáčeli i v nevěstinci Depeche Mode chystají živák z Berlína. Natáčeli i v nevěstinci


DEPECHE MODE PRAHA23Dave Gahan na koncertě v pražské O2 areně (2014)


Depeche Mode Live in Berlin se natáčelo v tamní O2 Aréně 25. a 27. listopadu 2013. Na připravovaném DVD se kromě materiálu ze zmíněného alba Delta Machine objeví i největší hity kapely jako Personal Jesus, Enjoy The Silence, Never Let Me Down Again nebo Walking In My Shoes. Turné Delta Machine zhlédlo celkově více než 2,4 miliónů fanoušků ze 32 zemí, do Česka přijeli Dave Gahan a spol. dokonce dvakrát.


Album vyjde jednak v audio formátu na 2CD, ale pro fanoušky bude zajímavý především exkluzivní box, který bude obsahovat první DVD Live in Berlin se záznamem koncertu, druhé DVD Alive in Berlin s vloženými komentáři, záběry ze zákulisí, rozhovory se členy kapely i s fanoušky a dvě akustické skladby navíc natočené v nejstarším berlínském nevěstinci Salon Bel Ami.

Čeští fanoušci se mohou těšit i na každoroční akci DM fanklubu, která proběhne 22. listopadu v pražském klubu Rock Café a kde se bude promítat i právě vydávané DVD.

TZ, ape, foto: Veronika Matějková

zavřít