John Mayall zve na koncert

Vydáno 17.07.2007 | autor: redakce

John Mayall, legendární kytarista, mnohými označován za kmotra či krále britského blues, vystoupí se svými Bluesbreakers 24. července v pražské hale Folimanka. Soutěžte o volné vstupy na bluesovou událost léta.

John Mayall zve na koncert John Mayall zve na koncert

Koncert je součástí turné k novému albu In The Palace Of The King, které vyšlo v dubnu na značce Eagle Records. John Mayall učitel a spoluhráč takových muzikantů jako Mick Taylor (Rolling Stones), Mick Fleetwood (Fleetwood Mac) a mnoha dalších, na něm vzdává poctu Freddiemu Kingovi, dávnému vzoru The Bluesbreakers.



Za svoji hudební dráhu vydal Mayall více než 50 alb, hrál s legendami jako John Lee Hooker, T-Bone Walker, Billy Preston, Billy Gibbons, Gary Moore, Heft Healy, Coco Montoya, Otis Rush nebo Sonny Boy Williamson. Jeho přístup i pódiová prezentace stále vychází z hesla "Blues Alive", které vetkl i do názvu jednoho ze svých koncertních záznamů.

Mayallovy Koncerty jsou velkým zážitkem nejen pro ctitele blues. Není divu, že "Pan Blues" se do České republiky vrací již poněkolikáté. Jeho Bluebreakers ho doprovodí v sestavě Buddy Whittington – kytara, Joe Yuele – bubny a Hank van Sidole – baskytara. Těšte se 24. července v hale Folimanka v Praze.

FEEL THE BLUES...

Na koncertě Johna Mayalla můžete být i vy, pokud správně odpovíte na následující ultrasnadnou otázku:

Jedním z muzikantů, se kterými Mayall dlouhodobě spolupracuje je i slavný kytarový kouzelník

A) Jimi Hendrix
B) Dave Mustaine
C) Eric Clapton.


Soutěžní maily zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Soutěž - Mayall". Uveďte celé jméno, adresu a mobilní kontakt. Maximální možný počet odeslaných mailů je jeden na osobu. Jinak jste z losování vyřazeni. Pište pouze, pokud máte vážný zájem zúčastnit se. Hrajeme o 2x dva volné vstupy na koncert Johna Mayalla 24.7. 2007. Uzávěrka soutěže je v neděli 22.7. ve 22:07 hodin. Výherci budou kontaktováni.

www.johnmayall.com


zavřít