Darujte sebe. V květnu na Letné!

Vydáno 12.04.2007 | autor: redakce

Upozornit na problematiku týraných, zneužívaných a zanedbávaných dětí chce 5. ročník charitativního projektu Dětského krizového centra Darujte sebe! Vystoupí Gipsy.cz, studenti Damu, loutkové divadlo a mnoho dalších.

Darujte sebe. V květnu na Letné! Darujte sebe. V květnu na Letné!

Akce se uskuteční společně s oslavami Dne Prahy 7 v sobotu 12. května v Praze na Letné (na Letenské pláni a v přilehlých sadech). Sportovně-zábavní program proběhne od 11:00 do 18:00, a to zdarma pro všechny návštěvníky. Během dne se o zábavu postará celá řada známých i méně známých hudebníků, herců i sportovců - např. Gipsy.cz, Martin Dejdar, Petr Vacek či Boris Hybner se svými studenty, Martina Sáblíková a Roman Šebrle. Pro malé i velké návštěvníky bude připravena bohatá nabídka soutěží či sportovních disciplín.



Akci pořádají Dětské krizové centrum a Městská část Praha 7. „Především chceme nabídnout rodinám s dětmi možnost smysluplně prožít krásný den a darovat svým blízkým to nejcennější - svůj volný čas a zájem,“ říká Michal Benč z Dětského krizového centra. Činnost Dětského krizového centra je možné podpořit zasláním dárcovské SMS ve tvaru DMS Darujtesebe na číslo 87777. Bližší informace na www.dkc.cz nebo www.darujtesebe.cz.



DARUJTE SEBE! A DEN PRAHY 7 - PROGRAM:

Gipsy.cz, Pavel Půta, Baba Jaga, Julián Záhorovský s Bratry Kořínkovými, Petr Vacek, Martin Dejdar, Vlasta Korec, Jirka Krytinář, Martina Sáblíková, Roman Šebrle, Lucie Váchová s dětmi, Boris Hybner & studenti HAMU, Taneční skupina Silueta, Divadlo Ty-Já-Tr, Studenti Katedry alternativního a loutkového divadla DAMU, kaskadéři Filmka a další.
zavřít