Našel se Nemo. V Roxy!

Vydáno 14.04.2007 | autor: redakce

Britský projekt Nemo je elektro-rockový kvartet z Londýna. Svou fúzi elektronické hudby s punkovým nábojem a popovými melodiemi předvede 29. května v Roxy.

Našel se Nemo. V Roxy! Našel se Nemo. V Roxy!

Díky nenapodobitelnému, energií nabitému zvuku, který je směsí elektroniky, rocku, punku a popu, se stali Nemo objevem současné nezávislé scény. Nemo jsou experimentátoři jako Faint a zároveň jsou posluchačsky přístupní jako třeba The Killers, což této navýsost anglické čtveřici získává publikum po celém světě. Nedávno ve vlastním studiu Deepsee v Dalstonu dokončili nahrávání svého debutového alba Post Human Love (volně "Nelidská láska").



Na výrobě s nimi spolupracovali například Jim Abbiss (Arctic Monkeys, Kasabian, Placebo), Charlie Francis (REM), Joe Wilson (Sneaker Pimps, Client, Trash Money) a Emre Ramazanoglu (producent Lou Rhodese, držitele britské Mercury Prize). Ve Spojeném království Nemo vystupovali jako předkapela zpěvačky Imogen Heap, dvakrát nominované na Grammy, a hráli i s legendárními The Sneaker Pimps.

Nemo už také vystupovali na tradičním večeru Death Disco v klubu Alana McGee a samostatné večery měli i v berlínských klubech Rio a White Thrash. Účinkování v berlínském klubu Mudd Club v posledních dvou letech přineslo Nemo úspěch a v současné době koncertují po celém

Nemo, 29. května, Roxy, Praha.

www.nemointernational.co.uk
www.myspace.com/nemointernational
zavřít