Mistr loopovacích technik Dub FX míří do Prahy

Vydáno 25.11.2014 | autor: Kateřina Nováková

Známý hudební performer a mistr loopovacích technik Dub FX se v rámci akce Frisco Night presents: Dub FX vrací do České republiky. Už 27. listopadu vystoupí v pražském klubu Retro.

Mistr loopovacích technik Dub FX míří do Prahy Mistr loopovacích technik Dub FX míří do Prahy

dub-fx


Dub FX je naprosto nezávislý na nástrojích, ale zároveň jejich doprovodu dokáže naplno využít. Projel celý svět jenom s mikrofonem a basovými efekty. Mix drum'n'bass, dubstepu, rapu a reggae koření mírný dotek worldmusic. Původem Australan se dnes považuje za občana každé země. Protože jeho hudbě rozumí každý a každý si ji zamiluje.


Před pěti lety si zabalil Dub FX svých pár švestek a rozhodl se vyrazit do světa, aby si hudbou vydělával na cestování. Pravděpodobně jste mohli vidět jeho slavné street performance, které obletěly na Youtube svět a nasbíraly miliony shlédnutí. Z ničeho, s naprostou pokorou k hudbě, bez očekávání slávy se dostal na špičku současných hudebníků a vy si jej budete moci užít 27. listopadu v pražském klubu Retro.

Vstupenky již v předprodeji nejsou dostupné, posledních cca 30 kusů bude v prodeji hodinu před konertem na pokladně Retro Music Hall.

TZ

zavřít