Vystoupení Slow Magic, ODESZA je nastaveno i pro Prahu

Vydáno 25.11.2014 | autor: Ondřej Bambas

Pokud máte rádi klidnější elektronickou muziku, nemělo by vaší pozornosti uniknout společné turné Set It Off. Pro jeho letošní evropskou část se spojil Slow Magic, ODESZA, Craft Spells, Lindsay Lowend, Ambassadeurs a Blue Hawaii v DJ setu. Akce se koná 27. listopadu na Letné.

Vystoupení Slow Magic, ODESZA je nastaveno i pro Prahu Vystoupení Slow Magic, ODESZA je nastaveno i pro Prahu

odesza 15ODESZA na aktuálním turné v Electric Ballroom v Londýně, foto: Fabrice Bourgelle 

Nenechte se zmást účastí pořadatelské skupiny Creepy Teepee festivalu. Tentokrát o žádné výstřední interprety nepůjde a hlavní roli obsadí pohodová elektronika. Vystoupení maskovaného Slow Magica si mohli fanoušci vychutnat před necelým půl rokem v klubu MeetFactory.

Tentokrát jej v Praze doplní producentské duo ODESZA, které představí svou letošní novinku In Return. Line-up doplňují v pomalejším rytmu indie popaři Craft Spells, kteří budou zase propagovat svou aktuální desku Nausea. Kanadský dream popový projekt Blue Hawaii bude s DJ setem zastupovat Alex Cowan, Lindsey Lowend propojí více tanečnější muziku s housem i hip hopem, program uzavírá Ambassadeurs, který byl původně plánovaný pouze na britskou část turné.

Program začíná ve čtvrtek 27. listopadu v devět hodin večer ve sportovně-společenském centru VýLetná, které nahradilo původně anoncovaný Podnik. Vstupenky jsou v prodeji za 450 Kč. Pro více informací navštivte facebookový event.


text: Ondřej Bambas, foto: fb profily interpretů

zavřít