Nickelback se v příštím roce opět pokusí vyprodat O2 arenu

Vydáno 01.12.2014 | autor: redakce

Po dvou letech od vyprodaného koncertu v pražské O2 areně opět naživo uslyšíme největší hity Nickelback. 17. října příštího roku na tomtéž místě budou v setlistu i novinky z aktuální desky No Fixed Adress.

Nickelback se v příštím roce opět pokusí vyprodat O2 arenu Nickelback se v příštím roce opět pokusí vyprodat O2 arenu


nickelback 2339 lr Nickelback začátkem příštího roku odstartují turné na podporu svého osmého studiového alba


"No Fixed Adress není nahrávka, díky níž by Chad Kroeger a spol. vykročili ze stínu kapely, nad jejímiž kvalitami se zuřivě diskutuje. Pořád je to mainstreamový rock pro masy, se všemi jeho klady a zápory. A protože je to dobře udělané řemeslo, na němž ani tentokrát nechybí potenciální hity, fanoušci s ním mohou být spokojeni. Co je ale ještě důležitější, ve světle všech experimentálních prvků novinky by tentokrát i ti, kteří jejich hudbou obvykle opovrhují, mohli ve své kritice najít i o něco smířlivější tón," tak zhodnotil albovou novinku v recenzi na iReportu Jan Trávníček.


Kapela, jež příští rok oslaví dvacet let na scéně, je jednou z komerčně nejúspěšnějších hudebních formací posledních dvou desetiletí. Celosvětově prodali více než 50 milionů kopii desek, čímž si upevnili svůj status druhé nejprodávanější zahraniční kapely v USA v 21. století, hned po Beatles. Jejich singl How You Remind Me zůstává v žebříčku časopisu Billboard jako Nejlepší rocková píseň desetiletí, kapela se mimo jiné pyšní devíti nominacemi na Grammy.

Předprodej vstupenek bude zahájen 4. prosince. Ceny lístků se budou pohybovat v rozmezí 990 - 1490 Kč.

TZ, ape

 


 

Nickelback  2014  TOP

zavřít