Million Marihuana March podesáté

Vydáno 23.04.2007 | autor: redakce

Na Letenské pláni se 5. května uskuteční již 10. ročník demonstrace za legalizaci marihuany Million Marihuana March. Akce bude i v letošním roce zahájena průvodem a bude pokračovat tradiční hudební produkcí na Letné.

Million Marihuana March podesáté Million Marihuana March podesáté

Příznivci legalizace konopných drog se mohou těšit na stálice Million Marihuana March (MMM) jako jsou Gaia Messiah, Apple juice či 2v1. Produkci letos osvěží i některé skupiny na MMM dosud nevídané – Banditos, Dreadrot či Uprag. Milovníci elektronické taneční hudby pak mohou křepčit před druhým pódiem, na němž spustí svůj mix hvězdy jako Babe LN, Dr. Kary, Kaplick a Saku, MC Jacob ze skupiny Skyline a další…



Skutečnost, že všechny kapely, stejně jako všichni DJs, hrají na MMM zcela zdarma, jen proto, aby podpořili myšlenku legalizace marihuany, již není po deseti letech třeba opakovat. Jsem osobně velmi potěšen tím, že si MMM získala za dobu své existence takovou podporu veřejnosti, že musíme odmítat i známé a populární skupiny, neboť není možné je všechny vměstnat do jednoho dne. Přítomnost známých tváří a tisíců lidí nás každoročně přesvědčuje o tom, jak velké pozornosti se myšlenka legalizace mezi lidmi těší,“ řekl konopný ombudsman a mluvčí MMM Marek Jehlička.

Další informace najdete na www.legalizace.cz
zavřít