Michal Pelant s Lenkou Novou si dají v Jazz Docku akustický dvojkoncert

Vydáno 10.12.2014 | autor: redakce

Zpěvačka Lenka Nová a kytarista Michal Pelant se sejdou při společném koncertu 11.prosince v pražském Jazzdocku. Koncert začíná ve 22:00 hod.

Michal Pelant s Lenkou Novou si dají v Jazz Docku akustický dvojkoncert Michal Pelant s Lenkou Novou si dají v Jazz Docku akustický dvojkoncert


michal pelantMichal PelantLenka-Nova-6Lenka Nová

Lenka Nová odehraje svůj komorní set společně s pianistou Matejem Benkem a kontrabasistou Janem Tenglerem. Na koncertě zazní písně z jejích sólových alb, ale také písně, které vznikly při její spolupráci s Michalem Horáčkem. Lenka se v současnosti připravuje na koncert Petře Hapko děkujeme, který se uskuteční 6. ledna ve Studiu Dva v Praze, kde zazní nejsilnější písně Hapkovy kariery. Na koncertě vystoupí také Michael Kocáb, Ondřej Ruml, František Segrado, Petr Malásek, Karel Dobrý, Naďa Válová a další.


Michal Pelant poprvé zahraje akusticky kritikou výborně přijaté album Na hraně. Zazní i singl Vodopády, nebo písně které napsal pro jiné interprety, např. Davida Kollera. S ním v současné době Kollerově dalším studiovém albu. Deska vyjde na jaře a na její přípravě se podílejí také úspěšní zahraniční producenti. 


TZ, ape

zavřít