Nebe a Jelen zvou na společné turné

Vydáno 06.01.2015 | autor: redakce

V jedenácti městech budou mít posluchači příležitost zažít live vystoupení kapel Nebe a Jelen. Společné turné startuje 18. února v Olomouci, hostem celé tour bude písničkářka Kateřina Marie Tichá.

Nebe a Jelen zvou na společné turné Nebe a Jelen zvou na společné turné


NEBE-JELEN TOUR 2015 fullNebe a Jelen chystají 11 společných koncertů


"S klukama z Nebe jsme se potkávali v létě v šatnách na fesťácích, vždycky to byla sranda a někde tam vzniknul nápad na společnou tour. Všichni máme hroznou radost z toho, že se to nakonec fakt povedlo zorganizovat a už se nemůžeme dočkat, až sedneme do dodávky, zajamujem si na pódiu a uvidíme se s fanouškama, bude to parádní mejdan," těší se Jindra Polák, frontman kapely Jelen.


"Pro nás bude šňůra po klubech zkouška ohněm. Hrajeme spolu už 10 let, máme za sebou dvě desky a zkušenosti z velkých i malých pódií a jsme zvědaví, kolik na nás přijde lidí. Naše kulaté narozeniny nemůžeme oslavit lépe, než s našimi fanoušky a po boku partičky Jelen, která je nám velmi blízká. V době, kdy koncerty vyprodává jen hrstka českých a slovenských interpretů, jsme moc vděční za to, že můžeme tuto šňůru jet, za což chceme moc poděkovat našemu labelu Universal Music a všem dalším partnerům, kteří nám k tomu pomohli,"
říká Petr Harazin, frontman kapely Nebe.


Během turné jistě zazní hity jako Vteřina, Než se rozední, Padáky z repertoáru Nebe i singly Jelen: Magdaléna, Co bylo dál? nebo stejnojmenná píseň Jelen.

 

TERMÍNY TOUR 2015 NEBE & JELEN

18.2. Olomouc
19.2. Praha
20.2. Děčín
21.2. Liberec
6.3. Sušice
7.3. Plzeň
12.3. Brno
13.3. Litomyšl
20.3. Krnov
21.3. Ostrava
11.4. Havlíčkův Brod

TZ, ape

zavřít