Zahraje si Bono ještě někdy na kytaru? Jisté to není

Vydáno 05.01.2015 | autor: redakce

V listopadu loňského roku skončil Bono po pádu z kola v newyorské nemocnici. Následky zranění byly vážnější, než se původně zdálo, a podle zpěvákova vyjádření mu v budoucnu můžou činit potíže při hře na kytaru.

Zahraje si Bono ještě někdy na kytaru? Jisté to není Zahraje si Bono ještě někdy na kytaru? Jisté to není


bono Do They Know Its ChristmasBono při nahrávání charitativní skladby Do They Know Its Christmas?


Podle příspěvku na webových stránkách U2 se zpěvák ohlíží za uplynulým rokem a reflektuje také nehodu z Central Parku, po níž skončil v nemocnici s několika zlomeninami. Zmiňuje, že zranění si vyžádalo operaci ruky, při níž mu lékaři vyztužili loket titanovými destičkami.

"Rekonvalescence byla těžší, než jsem si myslel. Není jasné, jestli si ještě někdy zahraju na kytaru," vysvětluje Bono. Situaci ovšem zlehčuje tvrzením, že ačkoliv mu bude svištění po pražcích jeho kytar chybět, U2 ani západní civilizace na tom nejsou závislé.


V rozsáhlém příspěvku Bono dále hodnotí další události uplynulého roku včetně albové novinky Songs of Innocence. Její vydání kapela oznámila při příležitosti tiskové konference společnosti Apple začátkem října a na měsíc nahrávku poskytla zdarma všem majitelům účtu na iTunes. Fyzicky vyšlo album o měsíc později.


ape, spin.com

zavřít