SOUTĚŽ: Pojeďte na Rivieru

Vydáno 14.05.2007 | autor: redakce

Brněnský festival Rio de Riviera, který přivítá Fun Lovin' Criminals, DJ Vadima a dalších 60 jmen, se blíží. Vyhrajte vstupy, trička a další zajímavé ceny.

SOUTĚŽ: Pojeďte na Rivieru SOUTĚŽ: Pojeďte na Rivieru

Druhý ročník festivalu Rio De Riviera se bude konat v sobotu 19.5. Organizátoři ambiciózní akce (Applaus Music Production a Mersey Agency) plánují využít celý areál Riviery s kapacitou až 18 000 lidí. Kromě hudby budou na návštěvníky čekat různé sportovní aktivity, soutěže, graffiti wall, U-rampa a jiná lákadla.

Na seznamu interpretů je více než 60 kapel a DJs, samozřejmostí bude dostatek občerstvovacích míst a podle posledních zpráv z Brna se vyvíjí velmi slibně i jednání o skoroletním počasí.

VADIM A HUEY JEDOU NA RIVIERU

Velkou ozdobou festivalu bude vystoupení newyorských Fun Lovin´ Criminals (foto), další potvrzenou hvězdou je hiphopový progresivista DJ Vadim se svým projektem One Self. Na hlavním podiu vystoupí celá řada českých kapel, další podia budou věnována taneční hudbě a hip hopu.



Rio De Riviera směřuje dle vyjádření organizátorů mezi absolutní českou festivalovou špičku a v budoucnu má za cíl konkurovat takovým akcím jako je Sziget v Maďarsku či slovenská Pohoda.

MY NAME IS RIO...

S festivalem souvisí i rozhovor s Fun Lovin' Criminals, na který se můžete těšit v květnovém REPORTU (vychází 1. 5.). Zároveň vám nabízíme soutěž, ve které můžete získat volné vstupenky, trička s motivem Rio de Riviera a tématické placky. Vše, co je třeba, je správně zodpovědět následující festivalový dotaz:

Jedním z headlinerů Metropolis Stage na Rio de Riviera je proslulý anglický DJ a producent, známý i díky svému někdejšímu projektu Lionrock. Jeho jméno je

A) Justin Timberlake
B) Justin Robertson
C) Justin Robinson

Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Riviera - soutěž". Připojte celé jméno, bydliště a telefonický kontakt. Uzávěrka soutěže je 16.5.2007 v 16:05 hodin. Pokusy o hromadné odpovědi jednotlivců zasílané z rozdílných mailových adres jsou automaticky neplatné. Vylosovaní výherci budou kontaktováni.



Hrajeme o 5 volných vstupů na festival Rio de Riviera v Brně 12.5.2007, dalších šest výherců získá tričko s motivem Rio de Riviera a festivalovou placku.



Info o kompletním programu akce včetně mapky areálu najdete stránkách www.rioderiviera.cz.

REPORT se s vámi těší 12.5. na viděnou!




zavřít