Soutěž o nejlepší hudební design: předvedou se Mandrage, Zakázaný ovoce i the.switch

Vydáno 20.01.2015 | autor: redakce

Megaton Fashion Show 2014 už pošesté předá ceny za nejlepší hudební design. Kromě odtajnění vítězů v kategoriích booklet, merch, plakát, cena odborné poroty a kapela na molu bude 22. ledna v prostorách pražského Lucerna Music Baru na programu tradiční módní přehlídka.

Soutěž o nejlepší hudební design: předvedou se Mandrage, Zakázaný ovoce i the.switch Soutěž o nejlepší hudební design: předvedou se Mandrage, Zakázaný ovoce i the.switch

 

SmrtislavNa Megaton Fashion Show se představí i nová kapela Smrtislav


V rolích modelů a modelek v merch oblečení se objeví například kapely Mandrage, Atari Terror, the.switch, pořadatelé festivalu Mighty Sounds, Fast Food Orchestra nebo Zakázaný ovoce, které ten večer zároveň zahraje speciální akustický set. Předány budou ceny výhercům veřejného hlasování o nejlepší návrhy i nejlepšímu designérovi či designerce, vybrané odbornou porotou.

Během večera, který bude moderovat zpěvák Kofe-In Jan Kunze, se v premiéře představí hned dva nové projekty zavedených jmen české scény - novou kapelu S M R T I S L A V představí Tuzex (Sunshine, Super Tuzex Bros) spolu s Jakubem Zachovalem (Lus3, StB), Tomášem Jungvirtem (Landmine Spring, FlyFlyFly, StB) a Michalem Machem (The Airbags, City Lights) a projekt Nostromo poprvé na pódiu provětrá Dan Kurz (Atari Terror, Kurtizány z 25. Avenue).


Moderátorem večírku bude frontman Kofe-in Jan Kunze, projekci zajistí VJ m0rf, hudební doprovod DJane Adlet. O afterparty se postará Dead Sailor. V neposlední řadě je na programu předání unikátních hudebních nástrojů, jejichž dražba právě probíhá. Pro potřeby Megaton Fashion Show 2014 tyto artefakty k obrazu svému pomalovali David Koller, kapely Tři sestry, Mandrage, Vanessa, Walk Choc Ice, Zakázaný ovoce a tatér DanKo ze studia Inkoust Tattoo.

Akce má i charitativní rozměr: výtěžek poputuje skrz Nadaci Terezy Maxové dětem projektu Bojovat srdcem, jehož mladí chráněnci na pódiu Lucerna Music Baru předvedou Capoeiru, romské tance a street dance.

TZ, ape

zavřít