Blink-182: Tom DeLonge definitivně mimo hru, kapela pokračuje bez něj

Vydáno 03.02.2015 | autor: redakce

Podle nejnovějších informací zkoušejí Mark Hoppus a Travis Barker s novým kytaristou Mattem Skibou z Alkaline Trio, Tom DeLonge chystá vlastní materiál.

Blink-182: Tom DeLonge definitivně mimo hru, kapela pokračuje bez něj Blink-182: Tom DeLonge definitivně mimo hru, kapela pokračuje bez něj


blink-183-photo-bandBlink 182 v tradičním složení: DeLonge, Hoppus, Barker (zleva)


Situace v dnes již kultovních Blink 182 byla poslední dny velmi nepřehledná. Koncem ledna se médii prohnala zpráva, že Tom DeLonge opouští kapelu. Podle Hoppuse dal DeLonge prostřednictvím svého manažera vědět, že končí, neboť se chce více věnovat vlastním aktivitám. Zbytek kapely byl rozhořčen zejména tím, že jim nic neoznámil osobně, ale schovával se za prostředníka.


DeLonge nařčení nejprve odmítal a prostřednictvím sociálních sítí fanoušky ujišťoval, že on kapelu neopustil. Po několika dnech mediálních přestřelek plných vzájemného obviňování se situace, zdá se, uklidňuje. Oba rozhádané tábory se chystají pracovat separátně - zbytek Blink-182 s novým členem se připravují na nejbližší kocnerty, Tom DeLonge dělá na vlastních projektech.

Podobná situace se v historii kapely už jednou udála. V roce 2005 DeLonge opustil Blink-182 poprvé. Tenkrát na to kapela zareagovala přestávkou, která trvala čtyři roky. Nyní však kapela chce domluvené akce odehrát. Hoppus pro Alternative Press řekl, že je nadšen a pln optimismu, protože se s novým zpěvákem otevírají i nové možnosti. {vypnoutlink:Travis}


text: David Stoklas, ape

 

zavřít