Paul Simon se Stingem do Prahy nepřijedou, fanoušci si musejí počkat

Vydáno 09.03.2015 | autor: redakce

Koncert Paula Simona a Stinga, který se měl uskutečnit v sobotu 14. března v pražské O2 areně, se z důvodu nemoci odkládá. Oznámila to pořádající společnost Live Nation.

Paul Simon se Stingem do Prahy nepřijedou, fanoušci si musejí počkat Paul Simon se Stingem do Prahy nepřijedou, fanoušci si musejí počkat


PaulSimon StingPaul Simon a Sting musejí odložit společné koncerty v Praze a Krakově


Sting byl donucen odložit své koncerty poté, co mu byla diagnostikována chřipka a s vysokými horečkami odpočívá, na příkaz lékaře, doma v New Yorku. Odložen byl také kocnert v Polsku, jenž se měl uskutečnit den před pražskou show.

Podle pořadatele je oběma umělcům je nesmírně líto, že zklamali své fanoušky a zároveň doporučuje ponechat si již zakoupené vstupenky do doby, než budou k dispozici další informace ke koncertům.


Někdejší člen The Police a polovina dua Simon & Garfunkel představili koncept turné On Stage Together poprvé v roce 2013, když vystupovali pro nadaci Robin Hood Foundation. Jejich aktuální turné odstartovalo koncem ledna na Novém Zélandu, Krakov a Praha měly být prvními dvěma koncerty evropské části.


TZ

 

zavřít