Electronic Beats po desáté v Praze s Warpaint

Vydáno 12.03.2015 | autor: redakce

Letošní série Electronic Beats se po večerech ve Varšavě a Bratislavě představí opět i Praze. V pátek 13. března tentokrát vystoupí Warpaint, Ibeyi, Von Spar a Adi Ulmansky. V prodeji zbývá posledních pár vstupenek.

Electronic Beats po desáté v Praze s Warpaint Electronic Beats po desáté v Praze s Warpaint


Warpaint LivingRoom LRHvězdami letošního Electronic Beats budou Warpaint


V minulých ročnících hostil hudební projekt zaštícený německou telekomunikační společností v české metropoli jména jako Hot Chip, Lana Del Rey nebo The Whitest Boy Alive. Naposledy se ve vyprodaném sále představil Bonobo a neměcké trio Moderat. Vyprodáno je i nyní a v prodeji sítě Ticketpro zbývá posledních pár vstupenek, které byly do prodeje uvolněny dva dny před večírkem.


Letošní jubilejní desátý ročník v Česku představí Warpaint, které nahrazují fanouškům zrušený podzimní koncert, sesterské duo Ibeyi, jež nedávno vydalo své debutové album. Dále kolínská skupina Von Spar odkazující k electro popu stejně jako krautrocku a zpěvačka a hudebnice Adi Ulmansky, jejíž loňská spolupráce s Borgorem se stala skvělým tanečním ploužákem, zejména i díky povedenému videoklipu.

Electronic Beats proběhnou v Praze 13. března v Divadle Archa. Akce začíná v osm večer. Pro více informací sledujte facebookový event.


text: Ondřej Bambas

 

zavřít