Okoř se šťávou oslaví 17 let s No Name, Mandrage, Wohnout i Jelenem

Vydáno 16.03.2015 | autor: redakce

Okoř se šťávou, festival konaný na jednom z nejromantičtějších míst v blízkosti Prahy, proběhne letos dřív než obvykle, už 30. května. Moderátorské taktovky se opět ujme Lukáš Pavlásek.

Okoř se šťávou oslaví 17 let s No Name, Mandrage, Wohnout i Jelenem Okoř se šťávou oslaví 17 let s No Name, Mandrage, Wohnout i Jelenem


okor se stavou 29Festival Okoř se šťávou letos proběhne 30. května


Sedmnáctiny tohoto "domácího" open airu se budou slavit spolu s kapelami No Name, Mandrage, Wohnout, Zrní, Rybičky 48 a pochopitelně i s každoročním účastníkem Okoře se šťávou – Českým srdcem, které zde pokřtí své nové, v pořadí již sedmé album.


Naopak vůbec poprvé na louku v podhradí Okoře zavítají temperamentní folkaři Jelen, doprovázeni talentovanou zpěvačkou Kateřinou Marií Tichou, či další objev posledních let, havířovská sestava Nebe. Jak známo, obě zmíněné formace momentálně absolvují úspěšné společné turné.

okorsestavou


Okoř se šťávou bude i tentokrát uvádět komik Lukáš Pavlásek. Festival začíná 30. května od 13 hodin a program bude probíhat na dvou pódiích. Diváci se celkem dočkají cca 12 hodin hudby bez přestávky.


Stejně jako v minulých ročnících bude i letos zajištěna kyvadlová doprava, tzv. linka X Okoř, směřující z Dejvic a Kladna – během celé akce i po jejím skončení. V areálu má být rovněž hlídaný prostor na kola, cyklisté jsou tedy vítáni.

Momentálně je už v prodeji první limitovaná edice vstupenek: dospělí  390 Kč, Rodinné vstupné (2 dospělí a 2 děti) 900 Kč

Více info na www.okorsestavou.cz

TZ, foto Šárka Versiganová, archiv

 

zavřít