Sheila E., bubenice Prince, Beyoncé nebo Kanye Westa, zahraje v Praze

Vydáno 19.03.2015 | autor: Daniel Maršalík

Sheila Escovado, kterou hudební svět zná po jménem Sheila E. přijede 31. března do Prahy představit své aktuální album Sheila E ICON.

Sheila E., bubenice Prince, Beyoncé nebo Kanye Westa, zahraje v Praze Sheila E., bubenice Prince, Beyoncé nebo Kanye Westa, zahraje v Praze

sheilae1-1Sheila E. se českému publiku představí poslední březnový den


Bubenice a perkusistka Sheila E. se může pochlubit hudebními spolupracemi s Lionelem Richiem, Georgem Dukem, Hansem Zimmerem, Glorií Estefan, Beyoncé, Jennifer Lopez, Kanye Westem nebo Ringo Starrem. Nejvíce je však známá jako dlouholetá bubenice amerického hudebníka Prince, který si ji často bere na své turné. Mnohé posluchače nadchla také svou poctou Carlosu Santanovi v domě opery Kennedyho centra ve Washingotonu v roce 2013.


Sheila E. dosud vydala sedm sólových alb. Mezi její největší hity patří skladby z osmdesátých let The Glamourous Life a A Love Bizzare. Britové zase nejvíce ocenili singl The Belle of St. Mark. Na poslední desce Sheila E ICON přináší mix funku, popu a R&B. Mezi hosty se objevuje i samotný Prince.

Cenově nejvýhodnější e-tickets jsou za 395 Kč k dostání na webu Agharty. Koncert se odehraje v úterý 31. března 2015 od 21 hodin v Lucerna Music Baru.

dm

zavřít