Zemřel A.J. Pero, bubeník metalových Twisted Sister

Vydáno 23.03.2015 | autor: redakce

Anthony Jude Pero byl členem Twisted Sister od roku 1982 a s přestávkami s kapelou fungoval až do současnosti. Poslední rok a půl byl zároveň bubeníkem Adrenaline Mob. Zemřel 20. března po prodělaném infarktu.

Zemřel A.J. Pero, bubeník metalových Twisted Sister Zemřel A.J. Pero, bubeník metalových Twisted Sister


TWISTED SISTER Tim Tronckoe fullTwisted Sister (A.J. Pero první zleva)


Kapela ztrátu dluholetého bubebíka oznámila na svém facebookovém profilu: "Členové Twisted Sister jsou hluboce zarmouceni předčasným odchodem našeho bratra, A.J. Pera. Kapela, celý tým a zejména jeho rodina děkují za projevenou soustrast."

Podle Perova agenta Dana Stantona si muzikant, jenž byl právě na turné z Adrenaline Mob, týden před smrtí stěžoval na bolest v rameni, díky čemuž si musel dokonce vzít několikadenní volno. 20. března jej kapela nalezla v tourbusu bez známek života. Po převozu do nemocnice zemřel.


A.J. Pero se připojil k Twisted Sister v roce 1982 a proslavil se o dva roky později skladbou We're Not Gonna Take It, k níž kapela natočila povedené komediální video. Po odchodu v roce 1987 se k sestavě znovu připojil v devadesátých letech.

Twisted Sisters mají na programu mimo jiné i koncert na slovenském festivalu TOPfest. "V této chvíli nepřemýšlíme nad tím, co bude - cítíme velký smutek z odchodu takové legendy. Počkáme na oficiální vyjádření managementu skupiny, jaký bude další osud turné, v jehož rámci měli zavítat i k nám," vyjádřil se ke smutné zprávě Dušan Drobný z organizačního týmu festivalu.


cnn.com, ape, foto: Tim Tronckoe

 

zavřít