Koncert pro konvoj: David Koller, Jiří Suchý i Adam Mišík podpoří americké vojáky

Vydáno 28.03.2015 | autor: redakce

Poslední březnový den se v pražské La Fabrice uskuteční koncert pro americké vojáky, kteří se přes Prahu vracejí ze cvičení v Pobaltí a v Polsku na své základny v Německu.

Koncert pro konvoj: David Koller, Jiří Suchý i Adam Mišík podpoří americké vojáky Koncert pro konvoj: David Koller, Jiří Suchý i Adam Mišík podpoří americké vojáky

 

David Koller 2015 02Jedním z vystupujících na Koncertu pro konvoj bude David Koller se svojí kapelou


Začátek a konec Koncertu pro konvoj je načasován přesně podle jejich opušťáku, tedy od 19:00 do 21:00. V prostoru zvaném Slévárna vystoupí Totál Vokál, Jiří Suchý, Mydy Rabycad, Markéta Foukalová, Adam Mišík a David Koller Band. Moderování koncertu se ujme českoamerická herečka Eva Jeníčková.

Koncert pro konvoj, jehož primárním cílem je zpříjemnit členům jednotek ozbrojených sil USA průjezd Českou republikou, je přístupný zdarma. S ohledem na omezenou kapacitu sálu a očekávaný značný zájem bude mít veřejnost možnost rezervovat vstupenky (maximálně 2 ks na osobu) na webu klubu od pondělí 30. března 9:00.


Součástí večera bude projekce dobových fotografií a dalších archivních materiálů na téma US Army v Čechách v roce 1945. {vypnoutlink:ks}

TZ, ape

zavřít