Joe Karafiát z Plastiků pokřtí nové album v produkci Borise Carloffa

Vydáno 19.04.2015 | autor: Kateřina Nováková

Joe Karafiát (The Plastic People of The Universe, Garage) pokřtí po patnácti letech nahrávku s novými skladbami. Produkce se ujal Boris Carloff a Lukáš Chromek. Křest proběhne 5. května v holešovickém klubu Podnik.

Joe Karafiát z Plastiků pokřtí nové album v produkci Borise Carloffa Joe Karafiát z Plastiků pokřtí nové album v produkci Borise Carloffa

 

 ALE0759Joe Karafiát a Luboš Andršt


Bilanční nahrávka Joe Karafiáta reprezentuje celou jeho dosavadní kariéru. Již známé písně z jeho repertoáru doplní na albu také tři zcela nové skladby. Produkce se ujal zkušený Boris Carloff, držitel cen Anděl a Apollo, který se s Joem setkal již během práce na singlu Zodiak (2013), kdy se dvojici podařilo zasadit undergroundovou píseň do moderních souvislostí.


Dalším producentem nahrávky je Lukáš Chromek (bývalý člen Airfare, producent Calm Season, člen prestižního Soundevice studia). "Rád pracuji na mých skladbách s mladými producenty o generaci mladšími, kteří je vnímají jiným způsobem. Tím vzniká zajímavé spojení skladatel-producent," vysvětluje Joe. Pozornost si zaslouží i nová verze singlu Letní původně nazpívaná Mejlou Hlavsou a Oskarem Petrem.

Koncert v klubu Podnik, jenž se uskuteční 5. května od 20:00, podpoří hned několik hostů. Mezi nimi například Luboš Andršt (Framus Five), Jan Martínek (Žlutý Pes) či již zmíněný Oskar Petr.

Vstupenky na koncert Joe Karafiáta jsou k mání v předprodeji za 120 Kč.

TZ

 

 

 

zavřít