Slash: reunion Guns N' Roses? Nikdy neříkej nikdy

Vydáno 11.05.2015 | autor: redakce

Přestože ještě před pár lety mluvil Slash o Guns N' Roses jako o navždy uzavřené kapitole, postupem času se jeho striktní stanoviska obrušují. Dokazuje to rozhovor, jenž kytarista poskytl televiznímu kanálu CBSN.

Slash: reunion Guns N' Roses? Nikdy neříkej nikdy Slash: reunion Guns N' Roses? Nikdy neříkej nikdy


slash 017aSlash na koncertě v pražské Lucerně


Slash byl do pořadu pozván, aby okomentoval song Beneath the Savage Sun pocházející z jeho loňského alba World on Fire. Vedle tématu ochrany slonů, jemuž se skladba věnuje, se řeč stočila na Guns N' Roses.


"Musím být opatrný, co říkám. Pokud by o to všichni stáli a chtěli by do toho jít ze správných důvodů, fanoušci by to jistě ocenili. Myslím si, že by mohla být zábava to zkusit, ale je to komplexní téma. Tak jako tak je to záležitost lidí v kapele," vyjádřil se slavný kytarista.

Slash zároveň připustil, že komunikace mezi ním a Axlem Rose je dlouhou dobu na bodu mrazu, přesto se napětí mezi nimi postupem času otupilo. "Problematická témata jsou pryč, to řeší spíš média," tvrdí muzikant, jenž z kapely odešel v roce 1996. K otázce, zda-li je možný reunion Guns N' Roses v původní sestavě, se pak diplomaticky vyjádřil "nikdy neříkej nikdy".

billboard.com, ape

 

zavřít