Pražské ostrovy verbují kapely

Vydáno 14.05.2007 | autor: redakce

Festival United Islands of Prague bude letos pro všechny zdarma a také vyhlašuje druhým rokem soutěž United Islands of Talents. Ta je určena kapelám všech žánrů. Kdo z vás si letos na festivalu zahraje?

Pražské ostrovy verbují kapely Pražské ostrovy verbují kapely

Přihlásit se je možné na internetové adrese www.unitedislands.cz/talents s pomocí jedné ukázky ve formátu MP3, doplněné o foto či jiný grafický motiv související s kapelou, stručnou charakteristiku a odkaz na oficiální webové stránky. Uzávěrka pro přihlášení je 25. května ve 20 hodin. O výsledném pořadí mezi jednotlivými kapelami rozhodnou příznivci festivalu a fanoušci kapel s pomocí hlasovacích SMS zpráv. Prvních 10 kapel vystoupí v rámci oficiálního programu festivalu na scéně "talentového pódia", které bude umístěno na Janáčkově nábřeží.



Festival United Island of Prague ve spolupráci s Francouzským institutem otevřou zdarma Pražanům a návštěvníkům hlavního města dveře mnoha klubů a kulturních institucí, aby tak oslavilli Svátek hudby, který připadá na mnoha místech světa právě na 21. června. Na zhruba dvaceti místech vystoupí během jednoho večera na 60 účinkujících. Příznivci hudby budou moci korzovat mezi několika kluby nebo si vybrat jediné místo, na kterém Svátek hudby oslaví jako například Lucerna Music Bar, Francouzský institut, klub Vagon, Rock Cafe, Futurum, Deltu, Retro nebo Cross.

www.unitedislands.cz
zavřít