Vladimír Mišík se vrací na pódia

Vydáno 17.05.2007 | autor: redakce

Zdravotní problémy Vladimíra Mišíka přerušily jeho turné k 60. narozeninám s celou řadou hostů – nyní se však opět vrací na pódia, poračuje v turné a připravuje DVD.

Vladimír Mišík se vrací na pódia Vladimír Mišík se vrací na pódia

Vážné zdravotní problémy legendárního zpěváka přerušily v polovině dubna turné, které naplánoval Vladimír Mišík se svojí kapelou ETC k příležitosti svých 60. narozenin. Největší problémy jsou zažehnány, a tak se opět vydává kapela na cesty, aby pokračovala v turné. Na koncertech se střídá široké spektrum hostů: bývalý dlouholetý člen kapely Jaroslav „Olin“ Nejezchleba, souputníci a písničkáři Vlasta Třešňák, Vladimír Merta, zpěvák Pavel Bohatý, na většině koncertů i hudební kolega Radim Hladík s kapelou Blue Effect.



Turné završí koncert 6. června v pražském Divadle Archa. Koncert, kde bude sestava hostí rozšířena o další zajímavá jména. Vladimírovi přijdou poblahopřát a zahrát či zazpívat (mimo výše zmíněné) hosté jako Marek Eben, Petr Skoumal, Dan Bárta, Miro Žbirka, Michal Prokop, Roman Dragoun, Vlasta Redl, Radek Pastrňák, Martin Kraus, November 2nd a další. Tento koncert bude zaznamenán pro účely DVD.

www.vladimirmisik.cz
zavřít