Bažant Pohoda 2015 zná denní line-up. Kdy vystoupí Björk?

Vydáno 12.06.2015 | autor: Kateřina Nováková

Už devatenáctý ročník festivalu Bažant Pohoda se uskuteční ve dnech 9. - 11. července na letišti v Trenčíně. Jeho zářivý line-up láká na Björk, Manu Chao, Hudson Mohawke, Young Fathers, Die Antwoord, Eagles of Death Metal a pro festival už pověstnou neopakovatelnou atmosféru.

Bažant Pohoda 2015 zná denní line-up. Kdy vystoupí Björk? Bažant Pohoda 2015 zná denní line-up. Kdy vystoupí Björk?

 

dieDo Trenčína dorazí také Die Atnwoord

 

Čtvrteční "zahřívací" kolo bude především pod taktovkou headlinera Manu Chao La Ventura, půjde totiž o dvojhodinovou koncertní nálož.

V pátek zahrají na Bažant Stage Eagles of Death Metal, Franz Ferdinand & Sparks a Die Antwoord. Na druhém největším pódiu bude možné vidět Tiken Jah Fakoly nebo industriální legendu Einstürzende Neubauten. Výbornou zábavu a snad nejlepší taneční parket ve střední Evropě nabídne v tento den Space Aréna SLSP. Zahraje tady Beardyman, nedávno oznámený Hudson Mohawke, A-Trak a RL Grime.


Sobota nabídne na hlavním pódiu malou cestu kolem světa. Zahraje tu izraelská skupina Lola Marsh, syrský umělec Omra Souleyman či Les Ambassadeurs z Mali. Přibližně o osmé večer začne nejspíš nejočekávanější koncertní událost letošního ročníku, a to vystoupení Björk. Součástí jejího vystoupení bude kromě výborné hudby i ohňostroj. Orange Stage ovládne jemnější hudba a silné melodie of Montreal, Korben Dallas Symphony a Cocorosie.

TZ, kofo

 

zavřít