Kdo nazpívá píseň k další Bondovce? Sam Smith favorizuje Ellie Goulding

Vydáno 08.07.2015 | autor: redakce

Fanoušci agenta 007 už se jistě nemohou dočkat listopadové premiéry nového dílu legendární série, hudebním světem se zase už dlouho šíří spekulace, kdo se dočká pocty nazpívat titulní písničku. Podle některých to měl být Sam Smith, ten však svůj podíl na novince Spectre popřel. Naopak si myslí, že žhavou adeptkou je Ellie Goulding.

Kdo nazpívá píseň k další Bondovce? Sam Smith favorizuje Ellie Goulding Kdo nazpívá píseň k další Bondovce? Sam Smith favorizuje Ellie Goulding

 Ellie Goulding 50shades FullEllie Goulding slaví úspěchy s písničkou ke kasovnímu trháku Padesát odstínů šedi. Dostane důvěru i pro další Bondovku?

"Lidé si myslí, že na titulním songu pracuji, ale nic o tom nevím. Slyšel jsem, že by do toho mohla jít Ellie Goulding," nechal se slyšet zpěvák, který ohromil porotu Grammy i Brit Awards se svým loňským albem In The Lonely Hour. Smithovi by přitom úlohu zpěváka hlavní písně přála i Gladys Knight, která nazpívala titulní skladbu k Bondovce Povolení zabíjet z roku 1989. "Sam Smith má v hlase něco víc. Jeho hudba má silného ducha. Byl by dobrý kandidát," prohlásila.

Pokud by skladbu k očekávanému trháku podzimu s Danielem Craigem v hlavní roli skutečně nazpívala Ellie Goulding, navázala by tím na nedávnou hymnu dalšího komerčně úspěšného filmu Padesát odstínů šedi. Její balada Love Me Like You Do zabodovala v hitparádách po celém světě. 

Dosud poslední příběh o Jamesi Bondovi byl do kin uveden v roce 2012, v singlu k filmu Skyfall tehdy sílu svého hlase ukázala Adele, která však již měla těsně před porodem, a tak ani nestihla natočit videoklip. 

BBC, jm

zavřít