Robyn chystá mini album, vyjít má do konce srpna

Vydáno 09.07.2015 | autor: redakce

Příznivci švédské elektropopové hvězdy Robyn mají zase důvod k radosti. Po loňském společném EP Do It Again s Röyksopp se totiž dočkají dalších nových písniček. Tentokrát s projektem La Bagatelelle Magique. Zpěvačka to prozradila na Twitteru, kde zvídavým fanouškům ohledně nového materiálu zodpověděla celou řadu dotazů.

Robyn chystá mini album, vyjít má do konce srpna Robyn chystá mini album, vyjít má do konce srpna

robyn 15Loni se Robyn věnovala projektu s Röyksopp a také letos má pro fanoušky nachystané novinky

Sólově se Robyn naposledy připomněla už před pěti lety, v roce 2010 slavila úspěch se svou trilogií Body Talk, jež byla vděčným soustem pro posluchače i kritiku. Nové EP s nedávno představeným souborem La Bagatelelle Magique bude dle jejího vyjádření obsahovat pět písniček, přesné datum vydání ještě stanoveno nebylo, ale vše by se prý mělo stihnout během srpna. A jak bude novinka znít? "Je to mix klubové hudby, na níž jsem vyrůstala," odpověděla jednomu z následovníků na svém Twitteru. Právě tam toho o chystaném albu prozradila víc než dost.

Zvědavci tak už třeba vědí, že brzy uvidí videoklip k písni Love Is Free, která byla zveřejněna minulý měsíc a jejíž audio najdete níže, nebo že Robyn se při přípravě nových skladeb hodně nechala inspirovat New Yorkem. Další informace budou zřejmě brzy následovat, neboť plánovaný termín vydání nadcházejícího mini alba, jak Robyn svá EPčka pravidelně nazývá, je za rohem.

 

Twitter, jm

zavřít