Disclosure a Sam Smith se znovu spojí

Vydáno 10.07.2015 | autor: redakce

Britští Disclosure vydají v září novou desku Caracal a pro fanoušky mají lákadlo v podobě singlu se Samem Smithem. Zatím představili jeho obal, další informace se prý dozvíme během několika dní. 

Disclosure a Sam Smith se znovu spojí Disclosure a Sam Smith se znovu spojí

DisclosureOmenTenhle obrázek bude doprovázet singl Omen

Druhá řadová deska elektronického projektu Disclosure má vyjít na konci září a její název odkazuje k divoké africké kočce. Už dříve byl představen první singl Holding On s hostujícím Gregorym Porterem, nyní ho bude následovat spolupráce s jedním z nejúspěšnějších zpěváků současné britské pop music. 

Disclosure to prozradili na svém Twitteru, kde zároveň uvedli, že autory jsou Jimmy Napes a sám Smith. Nebude se přitom jednat o první písničku s dnes třiadvacetiletým držitelem Grammy, už v roce 2012 vyšel song Latch, který se později prodral až na druhou pozici britské taneční hitparády. Od té doby šly kariéry Smitha i Disclosure nahoru, duo bratří Howardů slavilo úspěch s albovou prvotinou Settle z roku 2013 a zpěvák zbořil hitparády díky loňskému debutu In The Lonely Hour. 

Více informací o singlu Omen se prý dozvíme příští týden. Zatím si nedočkavci mohou krátit čekání poslechem první spolupráce obou velkých britských objevů posledních let.


Twitter, jm

 

zavřít