Hrady CZ startují bez Anny K., zpěvačka měla úraz

Vydáno 10.07.2015 | autor: redakce

Na hradě Točník začal v pátek 10. července další ročník putovní festivalové série Hrady CZ. Jednou z hvězd sobotního programu měla být i zpěvačka Anna K. Ta se však zranila, skončila v nemocnici a koncert musela zrušit. Oznámil to její tým na Facebooku.

Hrady CZ startují bez Anny K., zpěvačka měla úraz Hrady CZ startují bez Anny K., zpěvačka měla úraz

AnnaK TZAnna K. u startu letošních Hradů CZ nebude

"Milí kamarádi, Anna K. včera utrpěla úraz, na schodech si podvrtla nohu a upadla. S otřesem mozku a tržnou ránou na hlavě skončila v nemocnici, kde zůstává na pozorování, takže nebude moci zítra vystoupit na hradě Točník v rámci festivalu ČESKÉ HRADY.CZ. S celou kapelou přejeme hlavně brzké zotavení a Vám fanouškům moc děkujeme za pochopení. A.K. Team," objevilo se v pátek odpoledne na Facebooku stálice české pop-rockové scény.

Hudební festival Hrady CZ odstartoval již pojedenácté 10. července na hradě Točník. Letos na návštěvníky čeká rozšířený páteční program s šesti koncerty a po loňských ohlasech také opět komfortní stanování ve VIP Hradních kempech. K viděnou budou Wohnout, Mandrage, Tomáš Klus, Monkey Business, Chinaski, No Name, Tata Bojs a další známá jména.

Festival se dále v průběhu léta představí vždy v pátek a sobotu až do 29. srpna na hradech Rožmberk nad Vltavou, Kunětická hora, Švihov, Veveří, Bouzov, Hradec nad Moravicí a Bezděz.

 

tz, Facebook, jm

zavřít